sâmbătă, 13 aprilie 2013

Tu cum mimezi orgasmul?


Barbatii mimeaza si ei orgasmul..spun cercetatorii britanici. Asta este, cu adevarat foarte ingrijorator... Cu siguranta acesti cercetatori sunt toti barbati, altfel nu-mi imaginez cum de au putut ajunge la o astfel de concluzie. Iti dai seama ca daca ar fi fost femei...nu s-ar fi aflat niciodata asa ceva..pentru ca ce femeie normala ar accepta una ca asta?? Iar daca ar fi fost vorba despre vreo echipa mixta..cred ca s-ar fi lasat cu paruiala ..acolo printre halate albe si eprubete...Eu mimez mai tare ca tine!..Ba nu! Eu mimez mai tare ca tine! Ba eu! Ba tu! Ba tu! Ba ...ce???

Probabil ca acesti nemuritori cercetatori britanici nici nu au avut nevoie sa mai faca studii peste studii la care sa participe 3 mii de voluntari...si s-au luat pe ei insisi ca exemplu...cu siguranta au descoperit asta din propria lor experienta tumultoasa de viata...iar pentru asta nici macar nu au avut nevoie sa primeasca finantare...pur si simplu s-au adunat seara la o bere, doua trei si au inceput sa-si faca unii altora confesiuni pana tarziu in noapte..s-a lasat cu batai usoare pe umar, cu imbratisari prietenesti si bocete in grup....pana cand ce sa vezi.. :) .au descoperit nedescoperitul!!! Din nou!! Niste genii!!!! Acum stau eu si ma intreb asa...ca prostu..cum dracu mimeaza ei orgasmul? Tipa? Te zgarie pe spate cu unghiile? Te musca pana la sange? Tipa? Am mai zis o data...

Ca veni vorba..ma gandesc si la femei...
Barbatii nu-si dau seama ca a mima orgasmul presupune ca tu, ca femeie, esti o delicata si o sensibila..pai cum s-ar simti un barbat sa-i spui in fata..esti varza!! Impotentule! Ca dracu, nu? Unii ar putea chiar sa se sinucida, doamne fereste!!! :) Deci..pentru ca suntem altruiste, pentru ca ne gandim la orgoliul lor, pentru ca nu vrem sa-i distrugem psihic mai rau decat sunt ei ....ii mintim. Noi de fapt suntem niste eroine. Ar trebui sa ni se ridice statuie ....Noi de fapt ar trebui sa primim laude pentru ca induram cu stoicism nemultumiri si frustrari cu zambetul pe buze...Si asta doar pentru ca ei sa se simta bine desi nu merita.. :) .Un barbat ar trebui sa fie mandru ca femeile mimeaza orgasmul...

Cat despre misterul orgasmului feminin ...no..acum is mai multe chestii dupa care iti poti da seama ca tipa joaca teatru..dar cred ca cea de care trebuie tinut cont ramane, pana la urma, una singura: cand femeia tipa mai tare decat e cazul..adica incepe sa tipe cand nici macar nu ai apucat s-a atingi foarte bine...Te si sperii dracului..unii pot ramane chiar socati..altii cu sechele....te intrebi ...ce dracu are...o doare ceva...ii este bine?

Apoi mai e un aspect..cand sexul devine plictisitor pana la depresie...femeia va mima orgasmul ca sa te faca si pe tine sa termini odata...tu ca fraierul chiar o faci crezand ca a termina impreuna este ideal...si cand colo ea deja se gandeste cum sa se duca mai repede la treburile ei...Tu te simti multumit ca ai multumit-o..ea este multumita ca are langa ea un barbat multumit de el insusi chiar daca adevarul e undeva ...mic, lesinat si pierdut prin pat... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu