miercuri, 16 ianuarie 2013

Despre sex, femei si secrete universale


Pentru ca nu ma mai pot uita la canalele de stiri – televizorul de la birou e setat de cateva luni numai pe programe sport - frunzaresc presa pe net. Acasa, la cafeaua de la ora 9. Zilnic. Stiri, analize, comentarii, editoriale si studii. Multe studii, demonstratii, descoperiri stiintifice sau doar de prost gust.

Azi am intrat pe antene. Unde am citit despre un sondaj care, incredibil, dar  nu a fost realizat de catre cercetatorii americani pe un esantion de 5000 de persoane ci de catre-o echipa de jurnalisti onanisti de la o revista de profil. Iar asta pentru ca s-au saturat, probabil, sa fie onanisti. Si-au spus ca ar trebui sa incerce si ei alte sporturi.

Intrebarea era: Unde se excita femeile? iar raspunsul– de-a dreptul revolutionar!! Intre picioare!!!! Eeeee, nu mai spune? Zau??? Dar cine s-ar fi gandit la asta? Cui i-ar fi putut trece asa ceva prin cap? Dar ce descoperire!! Uite cum traim noi, muritorii de rand, printre genii si habar nu aveam. Cata ignoranta din partea noastra! Senzational! Incredibil! Domnu' Dan ar trebui sa ia lectii.

Stirea cu pricina am descoperit-o pe antene, care m-au trimis sa aprofundez chestiunea pe sitetul Jurnalului National, care m-a ejectat pe siteul sfatulparintilor. Zurbagiilor! Dezlegati mistere universale cand dorm copiii!!! Taticii sunt cei care, se pare ca au aflat primii de pe sitetul onanistilor..si, uluiti, au dat in balbaiala. Cucucum mmmmah? Chichichiar sesese ppppoate una cacaca asta? E adevarat? Nuuu creed!!!! Hehe! Taticii astia! Autodidacti, nu gluma! Si uite cum se propaga povestea din ochi in ochi si ma loveste si pe mine! Si ma lumineaza ca un flash in retina. Acum ma simt mai culta. Mi s-au modificat iremediabil perceptia despre viata, univers si natura umana. S-a aflat secretul! O bomba academica de proportii. Nu credeam ca voi mai fi in viata sa aflu una ca asta. Ce ne-am face noi fara somitatile astea???

Acum, ca secretul a fost in sfarsit, dezlegat, ma astept sa aud si varianta cealalta: ca femeile au descoperit, in sfarsit orgasmul. Si pe altii care se intreaba: cum adica????daca se excita au orgasm???

Ideea e alta. Io nu pricep cum reusesc unii sa primeasca bani cu nemiluita ca sa-si bata joc de noi. Cum dracu fac, ma? Cum convingi un guvern sa-ti aloce fonduri ca tu sa descoperi ca apa e uda? Iar apoi sa mai primesti si aplauzele intregii planete. Ce somintate, dom’le! Si-a dat el seama  de asta…pfff…in majoritatea cazurilor acesti indivizi se numesc cercetatori englezi sau cercetatori americani. Repet: nu cercetatori, ci cercetatori englezi sau americani. Alte natii nu prezinta incredere si nici interes. Aia sunt considerati din start a fi niste prosti.

Astept sa descoperi leacul impotriva cancerului, leacul HIV, sa decoperi medicamente, vaccinuri..dar cum, ma, sa primesti tu zeci de mii de euro ca sa stai cu curu-n birou si sa spui apoi ca ai descoperit Atlantida in Spania sau piatra folosofala in Insulele Canare?
Si cum dracu se face ca niste prosti dau bani pentru asa ceva? Adica..e simplu. Sunt prosti, iar astia au o capacitate extraordinara de a se recunoaste intre ei. Dar cum dracu pot exista astfel de prosti??? Lasa ca se va descoperi si chestia asta la un moment dat. Eu una de abia astept!

Acum, observ ca cercetatorilor nu le este de ajuns ca scot pe gura astfel de ineptii dar se mai iau si la intrecere. Unii au descoperit Raiul. Dar, lasa, sa moara mama, ca io o sa descopar fundul Iadului! Unii au ajuns la concluzia, stiintifica de altfel, ca nu putem trai si fara oxigen.Da? Lasa ca io o sa spun ca nu putem trai fara apa!  Poate primesc un Nobel! Si se pare ca, cu cat afirma lucruri mai imbecile, cu atat le creste cota de popularitate in randul gospodinelor. Ai auzit fata ce spun aia? Ca barbatii este porci dar si femeile e proaste!!!

Eu am decoperit ca in momentul asta mi-o foame de lesin. Dar dati-mi va rog 10 mii de euro si-o sa vedeti ca descopar ca mi-e pofta si de-o bere. Si daca plusati, va spun ca prostia poate atinge cote inimaginabile dar ca voi sunteti destepti. Si chiar o sa ma credeti! :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu