vineri, 24 iunie 2011

Adio! Dar numai cu discount..

Te bate? Te-nseala? Nu aduce toti banii acasa? Nu te-ngrijora! Astazi poti divorta la pret redus!
Cam asa s-ar traduce anuntul pe care un avocat l-a facut, on line, pentru a-si atrage clientela.

Cunosc multe persoane care sunt abonate la siteurile de reduceri si obtin tot soiul de oferte care mai de care mai avantajoase...niste chilipiruri...manichiura si pedichiura, tratamente cosmetice in saloane de lux, abonamente la SPA sau fitness, revizii generale la masini, tratamente stomatologice... sunt doar cateva dintre anunturile la pret redus. O tehnica de marketing care atrage multi clienti iar ei, ofertantii, castiga mult mai mult decat daca ar tine la pret. Toate bune si frumoase..clientul e multumit, firma prestatoare de asemenea.

Zilele acestea insa, am descoperit, tot scormonind internetul, un articol care, la prima citire, m-a lasat cu gura cascata si cu ochii scosi din orbite ca la melc.  Apoi am izbucnit in ras, dar sincera sa fiu nu-mi explic nici  acum momentul de exataz. Ulterior, dupa ce am digerat mai bine informatia, am simtit un nod in gat si un gust amar...
Mai exact, este vorba despre un avocat care a postat o oferta mai mult decat bizara. Iar "bizar" este un cuvant bland. Personajul, expert, probabil, in procese de divort, face o reducere de 70% tuturor celor interesati, care vor cumpara de pe site voucher-ul minune.
Cu alte cuvinte, omul te divorteaza, cu catel si cu purcel, la pret redus. Ca e criza, iar romanii nici de divort nu mai au bani. Culmea...au existat foarte multe persoane care au aplicat pentru oferta si care ii vor spune adio consoartei cu.... discount.

Dar, stai, nu te bucura! Pentru a beneficia de libertate, trebuie sa se mai inscrie pe lista cativa doritori. Ca avocatul, daca face reducere, macar sa stie si el de ce. Asa ca, tu cumpara cuponul, si, daca nu mai poti si nu mai poti astepta, da sfoara-n tara, umbla prin vecini, vorbeste cu amicele tale, cu rudele, cuu oamenii de pe strada, poate puneti de-un divort la comun.
Ideea e ca, in ziua de azi, nu mai ai bani nici sa traiesti, nici sa mori nici sa divortezi. Asa ca, de ce sa nu profiti de ocazie?  Pai,  la pretul asta parca bataia nu mai pare asa de rupta din Rai, nu? Fericirea se vinde la pret de criza, iubirea se masoara in valuta, iar lehamitea si ura in injuraturi si strigate inabusite.
Divorteaza acum cat mai poti, cat mai ai timp ca, dupa aia, Dumnezeu cu mila iar barbatu' cu ciomagu...Se epuizeaza oferta, iar tu vei ramane, si la propriu si la figurat, cu buzele umflate. Mai ales la propriu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu