duminică, 26 septembrie 2010

Sa va bag pe toti la puscarie!!!!!

Dupa ce au fost huiduiti si injurati ca la usa cortului, Basescu si Boc, in loc sa rezolve intr-un mod diplomatic problema (cum ar fi fost normal si cum ar fi procedat orice sef de stat si premier), s-au suparat ca tiganii pe sat si au renuntat la serviciile politistilor si jandarmilor. Adica ceva de genul Eu imi iau jucariile si plec!
SPP-ul nu va putea face fata noilor indatoriri, in ideea in care presedintele si oricare alt demniar trebuie, totusi, protejati. Nici nu ar avea cum si nici nu se pune problema. Deci, cum sepepisii se ocupa in general cu altceva decat cu eliberarea strazilor cand trece coloana oficiala, ma intreb cine le va fi escorta? Sau te pomenesti ca masina prezidentiala va fi obligata sa stea la stop?
Si oare ce se va intampla daca intr-o buna zi isi vor aduce aminte ca la mitingul de protest de la Cotroceni au participat si angajati ai penitenciarelor? Ups! In mod normal ar trebui să renunte si la serviciile lor, nu? Dar asa nu ar mai putea sa-i bage pe politai la puscarie, cum i-au si amenintat! Deci, ce ne face domnule??? Cum rezolvam problema? Îi bagam pe caschetari la bulau si ii iertăm pe gardieni sau ii inchidem pe toti si-am terminat povestea???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu